Borders are a matter of perspective

Despre noi

Pentru a crea Pârgaru, Soare și Asociații am pus laolaltă cunoștințe aprofundate, dedicare absolută, experiență consistentă și entuziasm. Individual, ne-am dezvoltat diferit, în medii diverse și arii de practică distincte. În piața bogată, dar polarizată, a avocaturii, ne-am propus să construim acel spațiu unde clientul să găsească servicii integrate, toate la cel mai înalt nivel.

Din perspectivă individuală, suntem diferiți. Suntem atât oameni care au profesat în cele mai mari societăți de avocatură din România, cât și oameni care și-au construit și condus propriile cabinete de avocatură. Suntem atât oameni cu cea mai înaltă calificare în aria dreptului privat, cât și oameni care au oferit asistență în cele mai complexe cauze penale. Suntem atât cadre didactice în mediul universitar, cât și avocați stagiari cu ambiții uriașe. Suntem atât cei care fac schemele cu creionul pe hârtie, cât și cei care înțeleg cu ușurință cele mai noi tehnologii.

Am adus contribuția și experiența fiecăruia într-un singur loc pentru a oferi confort și siguranță clienților noștri. Indiferent de problema pe care o întâmpină, aceștia vor găsi în echipa noastră avocatul dedicat, pregătit să înțeleagă și să rezolve.

Pârgaru, Soare și Asociații s-a născut din dorința de a implementa cele mai înalte standarde de profesionalism. Iubim dreptul. În abordarea problemelor juridice, nicio clipă nu este irosită, niciun subiect nu este lăsat pentru mâine. Știm că din pasiunea ce ne leagă de domeniul juridic se vor naște cele mai inspirate soluții pentru clienții noștri.

În considerarea experienței și cunoștințelor dobândite și consolidate inclusiv prin activități didactice, știm să folosim avantajul tinereții. Simțim provocarea continuă de a gândi inovativ, de a ieși din tiparele clasice în beneficiul clienților noștri. Evitând blazarea și superficialitatea, căutăm mereu acea strategie nouă care să găsească soluții pentru cele mai dificile probleme.

Practice Areas

Qualified Assistance

Arii de practică

Echipa noastră beneficiază de aportul unor avocați specializați în diverse domenii ale dreptului. Vă invităm să aflați în ce constă sprijinul pe care vi-l putem oferi.

Echipa noastră

Am adus contribuția și experiența fiecăruia într-un singur loc pentru a oferi confort și siguranță clienților noștri.

thumbnail_dragos pargaru

Dragoș Pârgaru

Managing Partner
_DSC1453DinViewNX_48188

Vlad Cristian Soare

Managing Partner

It always seems impossible until it is done.

Nelson Mandela

Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere.

Ulpian

Right is right even if no one is doing it; wrong is wrong even if everyone is doing it.

Saint Augustine